GENEL İNGİLİZCE KURSU / HAFTA İÇİ AKŞAM & HAFTA SONU

GENEL İNGİLİZCE KURSU

1 Seviye eğitim 100 saat.

50' şer dakikalık dersler.

Türk ve Yabancı okutmanlar.

En fazla 14 kişilik modern sınıflarda, CEFR uyumlu ders kitapları.

Konuşma ve Dinleme ağırlıklı eğitimler.

Kimler İçin?

İngilizce eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Neler Öğreneceksiniz?

• Temel kullanıcı / A1 düzeyi: Basit konuşmalar yapabilecek, duyduğunuz ve okuduğunuz basit cümleleri anlayabileceksiniz.
  • Temel Kullanıcı / A2 düzeyi: Yazılı ve sözlü günlük ifadelerin büyük bir kısmını anlayabilecek ve genel konuşma ortamlarına girebileceksiniz.
  • Bağımsız kullanıcı / B1 ve B2 düzeyleri: Kendinizi kolaylıkla ifade edebilecek ve kimseye ihtiyaç duymadan kültürler arası iletişime geçebileceksiniz.
  • Usta kullanıcı / C1 ve C2 düzeyleri: Uluslararası üst düzey yazışmalar yapmaya başlayabilecek, konuşmacı olarak katılabileceksiniz. Akademik çalışmalara katılabilecek ve çeşitli sertifika programlarına katılmaya hazır hale geleceksiniz. İleri seviyede yabancı dil bilgisine ulaşmış olacaksınız, bu noktadan sonra özel amaçlı çalışmalar yapabilirsiniz.

100 saatlik bir seviye eğitim 1800 TL

Faruk Saraç Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine Özel İndirim!

900 TL / 3 taksit ( Kredi Kartı / KDV Dahil )

Tarih Hakkında:

EĞİTİM PROGRAMI